Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

Wellness Corner

Op het Zwanger & Baby Event vind je een speciale ruimte waar je even lekker kunt genieten van een wellnessmomentje. Bekijk hier onder wat je er allemaal vindt. Er is een vrije inloop, dus aanmelden is niet nodig. Check de plattegrond om te kijken waar je moet zijn. Je vindt de wellness vanaf 09.30 tot 17.30.

Deze wellness activiteiten zijn aanwezig!  

#selfcare

Salon 13

Het begint er al mee als je ontdekt dat je in verwachting bent: het gevoel dat je goed voor jezelf en je lichaam wilt zorgen en om het kindje dat in jou groeit alles te bieden wat het nodig heeft. Denk daar bij aan ontspanning, tijd voor jezelf, niet zorgen, maar laten verzorgen. De producten van Dr.Hauschka waar Salon 13 mee werkt voldoen hieraan en zijn zeer geschikt voor als je in verwachting bent, voor de periode rondom te bevalling, de borstvoedingsperiode én voor de gevoelige babyhuid. Susanne legt je hier graag meer over uit. Kom je langs voor een lekkere handmassage?

Bezoek de site

Dirkje’s Haircare

Dirkje geeft twee vlechtworkshops voor papa’s verspreid over de dag (check de workshops voor de tijden en de omschrijving). Daarnaast is Dirkje op het event aanwezig om je haar kort te verzorgen.

Zoek je haar even op?

Bezoek de site

Henderica’s Beautique

Kom naar de speciale wellness hoek voor zwangeren en mama’s. Henderica van ‘Henderica’s Beautique’ is aanwezig om je wenkbrauwen en wimpers te verzorgen. Het is niet op afspraak, dus kom naar haar stand en laat je even lekker verwennen.

Wist je dat je bij Henderica's beautique terecht kunt voor schoonheidsbehandelingen, maar dat ze ook een saunaruimte heeft die je helemaal voor jezelf of samen met vriendinnen kunt reserveren?

Bezoek de site

Shiatsupraktijk Selma en Bibeaubalance

Gun jezelf de tijd en aandacht van een lekkere massage. Kom ontspannen, onthaasten en ontstressen. Selma Korfage en Bianca de Jong geven je graag een stoelmassage.

Kijk op hun websites voor al hun behandelingen. Echt een aanrader!

Bezoek de site van Selma
Bezoek de site van Bianca

Het moederinstinct

Marije van ‘Het moederinstinct’ biedt een Mama Nidra sessie aan om even helemaal te ontspannen! Je kunt gratis mee doen. Wees erbij om 15.00 uur in de Moscowzaal. Er is een vrije inloop, dus vol is vol. 
‘Mama Nidra is een variant op yoga nidra. Door mij ontwikkeld speciaal voor zwangere vrouwen en mama’s. Yoga nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd. Een normale Mama Nidra sessie kun je vergelijken met 3-4 uren diepe slaap. Mama Nidra draagt bij aan het krijgen van echte rust. Ik begeleid je met behulp van visualisaties, een bodyscan en ademhalingsoefeningen naar diepe ontspanning. De geleerde technieken gaan je tijdens de bevalling helpen om ontspannen te worden en te blijven.Geen ingewikkelde houdingen! Het enige wat jij hoeft te doen is te liggen, te luisteren, te volgen en je voelt je na de sessie als herboren.’  

Bezoek de site