update

Het corona virus - (COVID-19)

Vanwege het coronavirus worden in de aanloop naar en tijdens het Zwanger & Baby Event Friesland de richtlijnen van het RIVM opgevolgd. Alle standhouders, bezoekers en andere betrokkenen worden gewezen op de voorgenomen voorschriften en hygiënemaatregelen. Wanneer er vanuit de overheid nieuwe maatregelen getroffen worden die gevolgen hebben voor het Zwanger & Baby Event Friesland, zal dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd worden.

Read more

Kom naar het Zwanger & Baby Event Friesland!

Je vindt er allerlei informatie over zwangerschap, bevallen en de babytijd. Ook kun je gratis deelnemen aan leuke workshops georganiseerd door professionals in de geboorte- en babyzorg. Daarnaast vind je enorm veel leuke stands met diverse babyproducten, informatie en overige diensten rondom zwangerschap, baby's en ouderschap. Er is ook vermaak voor kinderen!
Het wordt gegarandeerd een leuke dag uit voor jou en je kindje(s).

Op zaterdag 14 maart 2020 ben je welkom van 9.30 tot 17.30 uur in het WestCord WTC Hotel Leeuwarden!

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Het event kost € 5,- p.p., toegang voor kinderen tot t/m 12 jaar is gratis!
Betaling per pin.

Stands & Workshops

Tijdens het Zwanger & Baby Event Friesland vind je veel verschillende stands met baby- en kinderartikelen, maar ook professionals op het gebied van zwangerschap en ouderschap! We lichten graag een paar voor jullie uit.

Benieuwd wie er nog meer komt? Klik hier voor alle deelnemers

Baby & Co

Baby & Co biedt cursussen gericht op de bevalling en de periode daarna.
Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om informatie en begeleiding te krijgen die bij jou past. Van een privécursus, tot een weekendcursus of een complete scholing.


Famke C.

Het is een ware crime om een goede voedingsbh te vinden. Die prachtige borsten groeien tijdens de zwangerschap als kool, je hebt geen flauw benul meer welke cupmaat je nu hebt en met het aanbod in stenen winkels is het droevig gesteld. Maar, lieve moeders en moeders in spé, de verlossing is nabij! Famke C. opent in april een lingeriespeciaalzaak in Leeuwarden met een mega aanbod in voedingsbh's in 86 verschillende maten. Op het event kun je je alvast laven aan een deel van de kleurrijke collectie. Wip gezellig langs voor (ervarings)deskundig advies!


ikdraagjeverder.nl

Dragen past bij onze natuur en is voor onze kindjes dan ook instinctief een natuurlijke behoefte. In je buik heeft een kindje het lekker warm, voelt hij zich geborgen en ervaart het goed zijn lichaamsgrenzen. Het is voor een kindje een grote overgang van deze veilige plek naar een veel grotere wereld buiten de baarmoeder. Door een draagdoek te gebruiken kun je bovenstaande ervaringen voor je kindje zoveel mogelijk benaderen, zodat je kindje dichtbij jou die nieuwe wereld kan ontdekken.


Bekijk alle deelnemers & workshops

Blogs van deelnemers


Event tickets

Tickets kosten € 5,00 p.p. en zijn te verkrijgen aan de deur bij de kassa.
Tickets aan de deur kunnen per pin betaald worden.

Voor kinderen t/m 12 jaar is de toegang gratis!

Impressie

Een sfeerimpressie van eerdere edities, destijds de '9 maanden tot dreumes beurs Friesland'

14 maart 2020

WTC Westcord Hotel Leeuwarden
Heliconweg 52 Leeuwarden

0 Days
9 Hours
59 Minutes
59 Seconds

Ons team

De '9 maanden tot dreumes beurs Friesland' heeft een nieuwe organisatie en een nieuwe naam! Diana van Zwanger en Kidz heeft de organisatie overgedragen. In het weekend van 14 maart 2020 zal de eerste editie van Zwanger & Baby Event Friesland plaats vinden. Wij, Susanne Jongejan en Aafke Veldman, zijn al druk bezig met de organisatie van dit mooie event. Wij stellen ons graag aan jullie voor.

Susanne Jongejan

Organisator

Susanne Jongejan is 35 jaar, woonachtig in Leeuwarden en moeder van een 5 jarige dochter. Ze is zelfstandig ondernemer bij ikdraagjeverder.nl, medisch maatschappelijk werker en sinds kort mede-organisator van het Zwanger & Baby Event Friesland. 

Aafke Veldman

Organisator

Aafke Veldman, 36 jaar, woont samen met haar gezin in Balk en is moeder van twee dochters van 5 en 3 jaar oud. Ze is zelfstandig ondernemer bij Aafke Veldman Draagconsulent en daarnaast werkzaam als medisch beeldvormend en bestralingsdeskundige bij Bevolkingsonderzoek Noord. En sinds kort mede-organisator van Zwanger & Baby Event Friesland.

Adres

Heliconweg 52
Leeuwarden

Bereikbaarheid

Of je ons nu per auto, trein, bus of op de fiets bezoekt, het WestCord WTC Hotel Leeuwarden is zeer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het OV ben je er zo!
Op loopafstand van het station.

Routebeschrijving met de auto:
Vanuit Drachten/Groningen Volg de A7 en N31 richting Harlingen,
neem afslag 24 en volg de borden WTC.
WestCord WTC Hotel Leeuwarden bevindt zich naast
het WTC Expo Vergader- en Congrescentrum.

Vanuit Zwolle/Heerenveen Voeg in op de A28,
volg A32 richting Leeuwarden, volg N31 richting Harlingen,
neem afslag 24 en volg de borden WTC.
WestCord WTC Hotel Leeuwarden bevindt zich naast
het WTC Expo Vergader- en Congrescentrum.

Vanuit Harlingen/Amsterdam Volg de borden A7
of E22 richting Leeuwarden, volg de N31 richting Drachten/Heerenveen,
neem afslag 24 en volg de borden WTC.
WestCord WTC Hotel Leeuwarden bevindt zich naast
het WTC Expo Vergader- en Congrescentrum.

Wanneer u afrijdt op de voorkant van het hotel volgt u de borden ‘WestCord Parking B2/B3’.
Het parkeerterrein is naast het hotel en links van het Casino.
De slagbomen staan op zaterdag open, dus er kan gratis geparkeerd worden.