Trotse Ouder

Trotse Ouder, legt jullie dierbaarste eerste momenten vast als gezin.

Website

Verhaal en werkwijze 

Trotse Ouder is de bedrijfsnaam maar is tevens ook een feit. Ik ben een trotse ouder van Louise Sanna, geboren in April 2017. Elke ouder is een trotse ouder, dit begint vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest in je handen hebt. Deze test laat ons direct stralen van trots. Trots en dankbaar dat dit wonder heeft mogen gebeuren. Het is namelijk niet voor iedereen vanzelf sprekend om een kindje te mogen dragen onder je hart. Daar sta ik ook erg bewust bij stil als moeder. Een echt ´Klein wonder´ dit is de koosnaam voor mijn dochter Louise, vanaf de eerste zwangerschapstest. Een bijzonder klein mensje wat in ons leven komt als ouder. In de periode vanaf de zwangerschap tot de eerste 30 dagen van je pasgeboren baby gebeuren enorm veel mooie momenten. Prachtige herinneren die je voor eeuwig zou willen bewaren. Die je voor altijd in je hart wil dragen maar het liefst ook zou willen terug zien. En om die reden is ´Trotse ouder´ Ontstaan om deze prachtige herinneringen voor eeuwig te kunnen vastleggen. Zodat zowel jij en je kindje terug kunnen kijken op een bijzonder moment in jullie leven. De ontwikkeling van een wonder, waar jij als ouder trots op bent. Ik fotografeer deze momenten. Werkwijze:


Van je zwangerschap maken wij een prachtige sessie aan huis, in een ongedwongen sfeer. Zodat je als moeder heerlijk kan ontspannen en tegelijk straalt op deze foto´s. Kort na deze sessie ontvang je alle foto´s die geslaagd zijn! Deze worden zorgvuldig uitgekozen en bewerkt speciaal voor jullie. 


Ook kan ik de geboorte van jullie kindje vastleggen. Dit kan thuis of in het ziekenhuis. We hebben daarvoor een gesprek waar we jullie wensen bespreken. Zodat ik een hoogwaardige reportage van jullie de eerste momenten met jullie kindje kan maken. Hiervan maak ik een prachtig foto album, waar jullie als ouder enorm trots op kunnen zijn! Hierbij ontvangen jullie ook alle foto´s die geslaagd zijn. Een grote selectie word hiervan bewerkt. 


Nadat de baby is geboren is het mogelijk om binnen 30 dagen een newborn lifestyle sessie aan huis te boeken. Hier fotografeer ik jullie pasgeboren baby in jullie eigen omgeving. Samen met de trotse ouders en wie weet zelf met al oudere broertjes of zusjes. Deze momenten zijn ontzettend waardevol, die willen wij als trotse ouders niet missen! - Liefs, Christha

Impressie

Item title

Item title

Item title

Item title