Slaapcoaching.nu

Carolien, het gezicht achter slaapcoaching.nu is de eerste gediplomeerde slaapcoach en onrustdeskundige van Friesland.

De missie van Carolien is dat ieder gezin nachtrust verdiend!

Maar waar kijk je naar bij je kleintje, welke dingen kun je als ouder zelf doen om het slapen beter te laten gaan, welke hulpmiddelen zijn er en nog veel meer tips kan Carolien jonge ouders geven.

Gaat het slapen bij jullie thuis helaas minder goed? Verlopen de nachten onrustig en ben je echt toe aan verbetering? Laten we samen gaan kijken, ik help je graag verder, als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om weinig of niet te slapen, hoe het voelt en hoe machteloos je als ouder naast het bedje van je kleintje staat.

Ik wil je graag helpen door samen met jou te kijken naar jullie wensen, naar waar de onrust vandaan komt, en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de nachten weer beter gaan.

Website

Speciaal voor het online Zwanger & Baby Event Friesland

Newborn consult:

⁃ Coachcall van 40 minuten
⁃ Alle handvatten en tips uitwerkt voor newborn ouders wat betreft het slapen van hun kindje (per e-mail)

Tijdens ons telefonisch contact kan ik al je vragen beantwoorden die te maken hebben met onrust en slecht(er) slapen van je baby. Ik kan je tips, adviezen en voorbeeldritmes geven (per leeftijd).

Actie prijs, normaal €100, nu voor €70 te boeken

Om je kleintje (weer) lekker te laten slapen, stoorzenders in balans te krijgen en vooral een blije baby te laten zijn heb je geen tranen nodig. Ik kijk naar alle factoren die spelen rondom het slapen, dus vooral ook verder dan ‘alleen het slapen zelf’. En ik geef je de handvatten om rust te krijgen, zonder eerst op je tandvlees te hoeven lopen. Het is geen slaaptrainen, maar slaapvorming met een dosis ‘sleepteaching’. Want als jij weet hoe het slapen werkt en wat je onderweg kunt verwachten, dan kun je zelf achter het stuur zitten. Ofwel: je eigen coach worden. Voor uitgebreide slaapcoaching zijn verschillende pakketten beschikbaar. Kijk hiervoor op mijn website of neem even contact met mij op, ik help je graag want ik weet uit ervaring hoe het kan zijn thuis met slechte slapers…

Ik ben de eerste gediplomeerde onrustdeskundige en slaapcoach volgens de Droomritmemethode van Friesland

Website
Telefoon
Mail