LievelingDing

Lokaal gemaakte babyproducten. Dekens, hoezen, swaddles en nog veel meer. Zacht, veilig en mooi.

Website

Facebook veiling

Deze veiling start om 9:30 en sluit om 17:30

Wat: Koopjes, koopjes, koopjes!
Wanneer: 26 september 2020 van 9:30 tot 17:30 Waar: op de facebookpagina van LievelingDing

Hoe werkt het:
De hele dag door zal ik restanten, uitverkoopartikelen en soms zelfs een nieuw item plaatsten! Ik geef hierbij een super laag startbod, denk aan 70 tot zelfs 85% onder de normale verkoopprijs. Jullie kunnen onder de foto bieden op deze artikelen. Degene die om 17:30 het hoogste bod heeft geplaatst wint de veiling!

Lees voor je meedoet eerst goed de spelregels in het vastgezette bericht op de facebookpagina van LievelingDing.

Heel erg veel succes en plezier met shoppen!!

Ga direct naar Facebook veiling

Impressie

Dekens:
De dekens van LievelingDing zijn extra breed, zo kun je jouw kindje veel beter instoppen zonder dat de deken losgetrokken word. Daarnaast hebben ze een goede ventilatie door de katoenen stoffen en zijn ze toch lekker warm en zacht!

Multidoek:
Deze swaddles zijn niet alleen handig om je kindje mee in te wikkelen, je kunt ze ook gebruiken na het badderen om je kindje mee af te drogen. Of als dekentje, onderweg, in de box, of op de bank. Kortom een echte multidoek! 

Speendoekjes:
Elke ouder kent het wel, tig keer op een nacht eruit omdat de speen van je kleintje uit bed is gevallen... Of je kleintje kan hem niet vinden. Dit handige doekje knoop je aan de speen waardoor hij makkelijker vindbaar is en minder snel uit bed valt. Ook als je kindje geen speen gebruikt is het doekje vaak handig. Kinderen vinden het gewoon erg lekker om iets vast te houden of om op iets te sabbelen waar een vertrouwde geur aan zit. Dit doekje is erg goed wasbaar en mede hierdoor goed geschikt!