Koestert - Koester de mooiste momenten

Bij Koestert shop je de leukste invulboeken (van zwangerschap tot kindertijd) en bewaarbundels. Waar bewaar jij (straks) de waardevolle geboortekaartjes en kindertekeningen? Bundel ze in een handige bewaarbundel. Er zijn bundels voor o.a. zwangerschapskaartjes, geboortekaartjes, diploma’s, trouwkaarten en voor tekeningen & knutsels. Nieuw in het assortiment is een bewaarbundel special voor de kraamverzorgster! Deze bewaarbundel is een origineel cadeau voor de kraamverzorgster. In deze bewaarbundel kan ze alle herinneringen van jullie, en haar andere kraamgezinnen bewaren. Alle kaarten, brieven en tekeningen kunnen in deze handige (en extra stevige) bewaarbundel worden bewaard. Deze bewaarbundel is niet alleen super handig, hij ziet er ook nog eens super gaaf uit :-)


Event aanbieding

Tijdens het event op 26 september 2020 ontvang je 15% korting* op alle invulboeken en bewaarbundels met de code: zwangerbabyevent

De korting geldt niet op actieproducten en/of voordeelpakketten 

Impressie

Bewaarbundels

Hoe werkt een bewaarbundel?

De bundel heeft 2 ringen die gemakkelijk open en dicht kunnen zodat de kaarten, of tekeningen en knutsels eenvoudig kunnen worden toegevoegd. Maak (met een perforator) 2 gaatjes in de kaarten, tekeningen en/of knutsels en klaar ben je!

Invulboeken

Er zijn invulboeken voor de zwangerschap tot basisschool!

Hoe ervaar jij je zwangerschap, welke herinneringen geef jij je baby graag mee en hoe bereid jij je voor op de bevalling?. Het antwoord op deze en alle andere betekenisvolle vragen creëert een prachtig naslagwerk voor later. Er is volop ruimte voor het inplakken van echo’s en (buik)foto’s en het bijhouden van alle mijlpaalmomenten tijdens je zwangerschap. Heb je veel echo’s? Dan is het echoboekje van Koestert een echte aanrader!

Ook deze invulboeken shop je met 15% korting. Gebruik hiervoor de code: zwangerbabyevent