Karin Batteram

Vitaal moeder zijn en worden.Bezoek website

Natuurlijk zwanger 


In de maand oktober kan je gebruik maken van het ‘Natuurlijk Zwanger Arrangement’. Aangeboden door Femke Buma en Karin Batteram. Allebei werken ze vanuit de invalshoek: op natuurlijke wijze! Karin vanuit de voeding, Femke vanuit de huidverzorging. Karin helpt jou op een natuurlijke manier zwanger worden, zo fit en vitaal mogelijk de zwangerschap door te komen en ook om na de bevalling weer de oude te worden. Bij dit arrangement wordt jouw situatie besproken en krijg je een persoonlijk advies mee om direct mee aan de slag te kunnen gaan.

Femke biedt beauty- en wellness behandelingen aan en geeft jou aandacht en ontspanning. De producten die hierbij gebruikt worden zijn allemaal natuurlijke en biologische producten. Bij dit arrangement wordt gekeken wat op dit moment een passende ontspanning voor je is.

Na dit arrangement zit je heerlijk in je vel en weet je hoe je zo fit en vitaal mogelijk kan zijn, tijdens of na de zwangerschap of om juist zwanger te worden. Bekijk meer informatie: 

Fit en vitaal zwanger worden en zijn.

Zwanger worden, zwanger zijn, het kan een hele opgave zijn. Voeding heeft invloed op jouw gedrag, gevoelens en gezondheid. Jouw eetpatroon heeft dan ook invloed op zwanger kunnen worden en op de ontwikkeling van de baby in jouw buik. Een fit en vitale zwangerschap en een zo’n goed mogelijke start voor jouw baby. Dat gun ik iedere vrouw! Ik ben Karin Batteram en help je daar graag bij.

Nog niet zwanger.
De fase nog voordat je zwanger raakt is de pre – conceptie fase. Deze fase – 100 dagen vóór de bevruchting – is van belang om je toekomstige kindje een goede start te geven. In deze periode vindt de rijping plaats van ei- en zaadcellen. Je kunt zelf veel doen om de kwaliteit van de ei- en zaadcel te verbeteren door bewust op je voeding en leefstijl te letten. Het geeft een hogere kans op een zwangerschap en helpt risicofactoren tijdens de zwangerschap te verminderen. Bereid je voor op een toekomstige zwangerschap! (Voor vrouwen / stellen die zwanger willen worden of waarbij zwanger worden (nog) niet lukt.)

Je bent zwanger.
Je bent zwanger en wilt zo goed mogelijk voor jezelf en de toekomstige baby zorgen. Zwanger zijn kost energie. Het is van belang om je lichaam te voorzien van belangrijke micronutriënten zoals vitaminen en mineralen om zowel jouw lijf, als de groeiende embryo te voeden. Naast voeding heeft ook je mentale- en emotionele gezondheid impact en is bewegen en ontspanning belangrijk. Zorg goed voor jezelf en de toekomstige baby!

Specifieke (zwangerschaps)kwalen.
Ook als je last hebt van specifieke kwalen kun je met voeding veel doen. Iets wat je elke dat tot je neemt, heeft namelijk invloed. Ga aan de slag met specifieke kwalen!

En dan ben je moeder...
Ook na de bevalling is het belangrijk jezelf goed te voeden. Als kersverse moeder verandert je leven 180 graden. Wennen aan je kindje en aan je nieuwe vorm van leven -je bent nu een gezin- vergt veel energie. Het is mooi en ook pittig. Jezelf voeden met goed voedsel schiet er dan wel eens bij in, juist nu je het zo hard nodig hebt om te herstellen, je hormoonbalans en energie weer op peil te krijgen. Ik help je hier graag bij !

Borstvoeding.
Borstvoeding is een prachtige manier om via jouw lijf, jouw kindje te voeden. Ik​ kan je helpen bij keuzes maken om je energiepeil en herstel te bevorderen en het beste aan je kindje mee te geven. Ook als je geen borstvoeding kunt of wilt geven, help ik je graag om je herstel en energie –weer- in balans te krijgen. 

Op www.karinbatteram.nl vind je een e-book met handvatten om direct aan de slag te gaan om je lijf te optimaliseren. Voor jou en vele andere vrouwen met als doel een gezonde nieuwe generatie!

Afspraak maken