Best9Moms

Online Zwangerschapscoaching Best9Moms: Beleef de ultieme zwangerschap en de mooiste start van het moederschap door meer: Genieten, Energie, Zelfvertrouwen en Ontspanning. 

Bezoek de site

Aanbieding

Nu ruim 20% korting!

30 dagen Boost Your Mood Challenge
Na 30 dagen heb jij de mindset en motivatie om zorgen voor jezelf wel vol te houden. Je gaat op zoek naar de ideale combinatie van bewegen, voeding en ontspanning zodat jouw energie en welzijn een Boost krijgen.

De Challenge is geschikt voor vrouwen tijdens de zwangerschap en mama’s met jonge kinderen.
Kosten: €35

Mama in balans

Vraag jij je weleens af hoe je de komst van je kindje gaat combineren met je werk? En met je sociale leven? Of kijk jij er juist naar uit om de hele dag voor je kindje te gaan zorgen? Mama worden heeft een hele grote impact op je leven! De overgang van vrouw naar moeder is de grootste verandering in het leven van een vrouw. Hoe ga jij hiermee om?

Nieuwe balans
De komst van je kindje vraagt om een nieuwe balans. Je hebt nieuwe taken en verantwoordelijkheden gekregen. Deze passen niet naadloos in je oude leven. Om een juiste balans te vinden kun je bepalen wat voor jou echt belangrijk is. Je werk, je gezin, familie en vrienden, maar vergeet vooral ook jezelf niet. Een goede balans vraagt voldoende tijd om voor jezelf te zorgen. Dit geeft je energie, energie die jij nodig hebt om al je belangrijke taken en verantwoordelijkheden met een glimlach te kunnen doen.

Zorgen voor jezelf
Bewegen, voeding, ontspanning en slaap zijn de ingrediënten van goede zelfzorg. Ontdek jouw unieke combinatie van deze factoren. Want ik gedij het beste met veel bewegen en gezond voeding, maar voor jou is misschien slapen wel veel essentiëler. Leer wat jij nodig hebt, door je behoeftes te herkennen en erkennen. Motiveer jezelf door te voelen wat goede zelfzorg met je doet. Voel jij je energiek na het sporten of kun jij niet meer van de bank komen na een fastfood maaltijd? Laat dit je motivatie zijn om gezondere keuzes te maken. Want op tijd naar bed gaan is veel makkelijker, als jij weet dat een uitgeslapen jij een veel leukere moeder is voor je kindje. En je kindje bij de oppas achterlaten om met je vriendinnen een avondje uit te gaan, is een stuk eenvoudiger als jij weet dat jij daardoor de rest van de week met meer plezier voor je kindje kunt zorgen.

Groeimindset
Een nieuwe balans vinden gaat niet zomaar. Het vraagt om zelfkennis, zelfvertrouwen en een groeimindset. Leer jezelf kennen door de tijd te nemen om stil te staan bij je emoties en gevoelens. Krijg meer zelfvertrouwen door om te leren gaan met je angsten en zelfcompassie toe te passen. Groei naar je nieuwe balans toe, door steeds kleine stapjes te nemen op weg naar een groter doel. Geef je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden een vast plekje in je week, net als jouw zelfzorgactiviteiten. Zo creëer je alle ruimte voor wat echt belangrijk is: genieten van je kindje, je gezin, je familie en je vrienden.

Zwangerschap
Het ideale moment om de eerste stappen te nemen is je zwangerschap. Je kindje groeit nog lekker in je buik en profiteert mee van jouw zelfzorgactiviteiten. Je hebt nu nog de tijd en de ruimte om te ontdekken wat voor jou echt belangrijk is. Neem deze tijd! Je bevalling en kraamperiode gaan hoe dan ook heftig worden. Maak nu alvast een plan hoe je in deze periode gaat zorgen voor jezelf, je mentale en je fysieke herstel. Dit helpt je om de overgang van vrouw naar moeder een stuk soepeler te laten verlopen.

Mijn Best9Moms programma’s ondersteunen je in jouw zoektocht naar balans. Ik leer je hoe je voor jezelf kunt zorgen, ik help je ontdekken wat jij nodig hebt om in balans te zijn en we werken aan een groeimindset. Het resultaat: jij bent een mama in balans en hebt alle tijd, ruimte en energie om maximaal te genieten van je kindje!

Over de Best9Moms programma’s

Meer informatie?

- Neem deel aan de 30 dagen Boost Your Mood Challenge (nu met korting). Ervaar hoe jij na 30 dagen meer energie en een betere humeur hebt.
- Volg mijn workshop: Mama in balans
- Volg mijn workshop: Maak een postnataal plan! En leer hoe jij optimaal kunt herstellen van je bevalling, fysiek en mentaal en hoe jij maximaal kunt genieten van je kraamperiode.

Lees verder