BabythuisZorg

BabythuisZorg is gezinsondersteuning in het eerste jaar van een kind. Soms spelen er zaken in een gezin, waardoor het tijdelijk even niet vanzelfsprekend is dat een kind zich veilig en beschermd kan voelen. BabythuisZorg is inzetbaar in elk gezin met een baby tot één jaar dat tijdelijk even niet zelfredzaam is. Dit kan als voortzetting van een kraamperiode, totdat het gezin op eigen benen kan staan. Maar BabythuisZorg kan ook los van de kraamperiode worden ingezet. We bieden meerdere uren zorg per dag, meerdere dagen achter elkaar. Indien nodig kunnen we ook 24-uurszorg bieden.

BabythuisZorg

Een kindje tot één jaar en tijdelijk hulp nodig na de kraamtijd? Ook daarin kan Isis Kraamzorg een belangrijke rol spelen Zit je even niet lekker in je vel? Ben je lichamelijk tijdelijk niet in staat om goed voor je baby te zorgen? Is 1 van je gezinsleden (ernstig) ziek of zijn er andere heftige gebeurtenissen in je omgeving, waardoor je hulp nodig hebt? De medewerker van BabythuisZorg kan je ondersteunen. De medewerker van BabythuisZorg is regelmatig bij je, signaleert en biedt structuur aan jou en je gezin. Ze is er als klankbord en zorgt ervoor dat je baby zich goed kan hechten. Onze hulp is tijdelijk. Alles is erop gericht om je zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken. We ondersteunen je zoveel mogelijk en als het nodig is, schakelen we (in overleg) andere hulpverleners voor je in. Het werkgebied van BabythuisZorg bestaat uit de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Bij BabythuisZorg werken medewerkers van Isis Kraamzorg.

Je kunt BabythuisZorg ontvangen als je na je kraamperiode nog even wat extra hulp nodig hebt. Maar ook los van de kraamperiode kunnen wij je ondersteuning geven. Bel ons gerust en vraag naar de mogelijkheden! BabythuisZorg kun je niet zelf aanvragen, hiervoor is een verwijzing nodig van een professional. Daarnaast moet de gemeente toestemming geven voor financiering.

Queridolaan 5 | Groningen
(050) 366 6400
[email protected]

Bezoek de site

Wat is BabythuisZorg?

Isis Kraamzorg

Isis Kraamzorg biedt kraamzorg voor jou en je gezin. We bereiden je voor op de kraamtijd en het ouderschap en bieden assistentie en zorg bij de bevalling. Tijdens de kraamtijd zorgen wij voor een warme en ontspannen start!

Ook tijdens je zwangerschap zijn wij dichtbij en staan wij voor je klaar. Dat begint al bij het intakegesprek. We komen dan bij je thuis om allerlei praktische zaken met je te bespreken zoals verwachtingen en aantal uren kraamzorg. Uiteraard is er tijdens de intake ook ruimte voor al jouw vragen. Daarnaast organiseren we regelmatig inloopspreekuren en voorlichtingen in samenwerking met verloskundigen. Denk bijvoorbeeld aan voorlichtingen over veilig slapen en (borst)voeding.

Borstvoeding

Maak kennis met borstvoeding en het werk van een lactatiekundige van Isis Kraamzorg.

Kijk ook voor een mooi filmpje van 3 minuten over borstvoeding hier. (Bron: De Landelijk Borstvoedingsraad)


Vragen?

Heb jij zelf vragen over borstvoeding? Stel ze per mail aan onze lactatiekundige. We helpen je graag. Je mag je vraag, samen met je naam en telefoonnummer, mailen. Onze lactatiekundige neemt dan in de week na dit event contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Stuur mail

Isis Kraamzorg + BEURSACTIE!

Kraamzorg voor jou en je gezin!
Een warme en ontspannen start.

De beursactie is dat mensen die zich op de dag van de beurs aanmelden, een waardebon van Babyplanet t.w.v. 25 euro tegemoet kunnen zien.

Kraambank

Gratis babyspullen bij eerste Kraambank in Nederland.