Your browser does not support JavaScript, You should enable JavaScript to use this website.

All About Støv

Ben je op zoek naar je nieuwe lievelingsjurk, een zacht babymutsje of het perfecte zwangerschapskussen? Wij maken eerlijke producten van biologische en duurzame materialen. Ieder product wordt op bestelling gemaakt, speciaal voor jou! Zo verspillen we helemaal niets en is er alle aandacht voor jouw bestelling.

Dat is misschien even wennen, in het tijdperk van snel, snel, snel. Maar weet je? De voorpret is een deel van het plezier. De liefde, tijd en vakmanschap die ik in mijn producten stop, zie je terug in de kwaliteit. Duurzaamheid zit hem niet alleen in de biologische en gerecyclede producten die ik gebruik, maar ook in een lange levensduur waarin jij volop van jouw product geniet.

Bezoek de site

Zwangerschapskussen, de Bellydrop
Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen. Geen enkele houding is nog comfortabel lijkt het wel. Herkenbaar?

Dan is de Bellydrop hét perfecte zwangerschapskussen voor jou. De Bellydrop is gemaakt van zacht, biologisch katoen en gevuld met boekweitdoppen. Je legt hem met de holle kant onder je buik, waarna hij zich vormt naar je lichaam en precies op de juiste plekken steun geeft. De Bellydrop is een lekker compact zwangerschapskussen dat je makkelijk weer in positie brengt na het omdraaien. Ook ideaal voor dutjes op de bank en mee op reis.

En na de zwangerschap dan? Je kunt de Bellydrop gebruiken als ondersteuning bij de borstvoeding, maar ook als rugkussentje in de wieg. Daarna kun je hem gebruiken voor een volgende zwangerschap of maak je er iemand anders blij mee.

Ben jij toe aan een lekkere nacht doorslapen? Ik ontmoet je graag op het zwanger & baby event in Leeuwarden.


Babymutsjes, Pop & Bobbie

Een pasgeboren baby kan zichzelf nog niet goed op temperatuur houden. Hierdoor koelt je kindje soms te snel af. De handgebreide babymutsjes van Pop en Bobbie helpen jouw baby om de temperatuur te reguleren.

Alpacawol is een koestermateriaal. Het is zacht, warm en het liefst wil je er helemaal in wegsoezelen. Precies wat je je baby gunt, een liefdevolle kennismaking met de wereld.

De babymutsjes van Pop en Bobbie worden gebreid door Sandra en zijn verkrijgbaar in drie modellen: Puk, Teuntje en Bobbie èn in diverse kleuren. Het is maar net wat jij mooi vindt. Met het koordje zet je het mutsje vast onder de kin van jouw baby, zodat het mutsje goed blijft zitten.

Wil je zo’n superschattig mutsje bestellen? Dan gaat Sandra graag voor je aan de slag. Ook leuk als kraamcadeau!

Bezoek de site