All About Støv


Heb jij behoefte aan een klein zwangerschapskussen ter ondersteuning van je zwangere buik? Of ben je op zoek naar een zacht wollen babymutsje?

All About Støv maakt eerlijke producten van biologische en duurzame materialen. Ieder product wordt op bestelling gemaakt, speciaal voor jou! Zo verspillen we helemaal niets en is er alle aandacht voor jouw bestelling.


Bezoek de site

Comfortabel en compact zwangerschapskussen

Bellydrop

Ter ondersteuning van je zwangere buik tijdens het slapen. Maar ook bij zwangerschapskwaaltjes, zoals bandenpijn en harde buiken kan de Bellydrop voor verlichting zorgen. Na de zwangerschap te gebruiken bij het voeden of als babynestje in de box of in bed. Meer weten? Bezoek de site

Comfortabel en compact zwangerschapskussen: dat is de Bellydrop! 

Hoe groter je zwangere buik wordt, hoe meer hij in de weg zit tijdens het slapen. Of eigenlijk: vooral bij het wakker liggen. Geen enkele houding is nog comfortabel, lijkt het wel. De Bellydrop is hét zwangerschapskussen voor jou: lekker compact en toch stevig, zodat jij snel een fijne slaaphouding vindt en je makkelijk omdraait in bed. Een stuk handiger dan zo’n traditioneel, groot voedingskussen, want je houdt met de Bellydrop nog genoeg ruimte en bewegingsvrijheid over.

Duurzaam en natuurlijk

De Bellydrop is een duurzaam zwangerschapskussen gemaakt van lekker zacht en biologisch katoen. De vulling van gerecyclede boekweitdoppen is niet alleen comfortabel, maar ook beter voor het milieu. Mooi meegenomen!

Bezoek de site